“Sıfır Atık” Konulu İlk Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi
Eklenme Tarihi: 11.03.2021 760 Görüntülenme

“Sıfır Atık” Konulu İlk Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

Karabük Belediyesi, Karabük Üniversitesi ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle yürütülen Plastik Atıkların Piroliz Yöntemi ile Bertaraf Edilmesi ve Geri Kazanımı Projesinin, “Sıfır Atık” Konulu ilk bilgilendirme semineri Karabük Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.


“Sıfır Atık” Konulu İlk Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

Post

249 Bin Metreküp Atık Bertaraf Edildi

23.05.2022 466 Görüntülenme

Karabük’te geri dönüşüm faaliyetlerinin kalıcı hale getirilmesi amacıyla hazırlanan ve Karabük Belediyesi, Karabük Üniversitesi ve Karabük Ticaret Odasından oluşan ortak çalışma grubu ile yürütülen Plastik Atıkların Piroliz Yöntemi ile Bertaraf Edilmesi ve Geri Kazanımı adlı proje başarı ile tamamlanmıştır.

Post

Piroliz Tesisi Çalışmalarına Tüm Hızıyla Devam Ediyor

12.01.2022 542 Görüntülenme

Karabük Üniversitesi ve Karabük Belediyesi ortaklığında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı desteğiyle “Plastik atıkların piroliz yöntemiyle bertaraf edilmesi ve geri kazanımı” projesi kapsamında kurulan Piroliz Tesisi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Post

Katı Atıklar Enerjiye Dönüşüyor

14.06.2021 644 Görüntülenme

Karabük'te kurulan tesis ile yılda yaklaşık 150 ton doğada yok edilemeyen katı atık bertaraf edilerek pirolitik yakıta dönüştürülecek.